Toki Abdulkadir İşcan Ortaokulu

Vizyon: 1-Topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir. 2-İçinden çıktığı toplum için yaşayan ve üreten yiğitler yetiştirmek 3-Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde Türkiye’de adından söz ettiren, mezun ettiği her bireyin başarılarıyla Türkiye’nin gurur duyduğu ideal kurum olmaktır 4-Eğitim bölgemizde devlet okulları içinde lider okul olmak.

Misyon: Mutlu, özgüvenli, başarılı, sağlıklı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişimi önemseyen, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu alan, ulusal kültürünü özümsemiş, Atatürk ilke ve devrimlerini içselleştirmiş aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 8:30 14:50
Isınma: Merkezi Sistem Kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuz Fevzipaşa, Tigem, Gazimürsel, Çatalhöyük ve Üçtepe köylerinden taşımalı öğrencilere de eğitim vermektedir.

WEB - https://abdulkadiriscanortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Cüdeyde Mahallesi Papatya Sokak Toki Evleri

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri -

Adres - Cüdeyde Mahallesi Papatya Sokak Toki Evleri

Ulaşım Her saat başı halk otobüsü servisi vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl merkezine 55 km İlçe merkezine 4 km uzaklıktadır.