İlköğretim Haftasını Kutladık

Okulumuz öğrencilerinin katılımı ile " İlköğretim Haftası" kutlama proğramı gerçekleştirdik. İlköğretim meşalesinin hala gür bir şekilde yandığını görmenin mutluluğu içersindeyiz.

15.09.2021 369

Atatürk diyor ki!

" Yetişecek çocuklarımıza ve gençlerimize, görecekleri öğrenim hududu ne olursa olsun, ilk önce ve her şeyden önce Türkiye'nin bağımsızlığına, kendi benliğine, milli geleneklerine düşman olan bütün unsurlarla mücadele etmek gerektiği öğretilmelidir."

15-09-202115-09-2021

Okul müdürümüz Mehmet GÜLEROĞLU; "İlköğretim geleceğin temelidir. İlköğretim davası, insan olma, ulus olma davasıdır. İlköğretimin değerini her yurttaşa anlatmak ulasal bir görevdir. Hayattaki akademik eğitim ilköğretimden başlamaktadır. Pandemi tedbirlerine uyarak daha sağlıklı bir yıl geçireceğimizi temenni ediyorum" diyerek öğrencilerimize başarılı ve sağlıklı bir eğitim öğretim yılı temennisinde bulundu.