Karne Heyacanımız

2021/2022 Eğitim-Öğretim yılının ilk döneminin son zili çaldı.

21.01.2022 335

2021/2022 Eğitim-Öğretim yılının ilk döneminin son zilinin çalmasıyla birlikte yarıyıl tatiline giren öğrencilerimiz karne almanın heyecanını ve sevincini yaşadı.

Karne dağıtım töreninde konuşan okul müdürümüz Mehmet GÜLEROĞLU, "Belge almayı hak eden öğrencilerimizi tebrik ederim. Belge alamayan öğrencilerimizin de ikinci dönem daha gayretli olacaklarına ve belge alacaklarına inanıyorum"  diye konuştu. 7 Şubat Pazartesi günü tekrar okulumuzda buluşacağımız güne kadar iyi bir dinlenme süreci geçirmelerini tavsiye eden Mehmet GÜLEROĞLU, "Sizlere güzel bir ara tatili diliyorum. Gönlünüzce eğlenin. Telefon ve televizyondan mümkün olduğunca uzak durarak bol bol kitap okuyun ve enerji toplayın" diyerek tüm öğretmen ve öğrencilere iyi tatiller dileğinde bulundu.