Öğretmenler Günü'nü Kutladık

Öğretmenler Günü'nü Kutladık

 "Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır."

24.11.2021 545

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Sn. Müdürümüz Mehmet GÜLEROĞLU ve Sn. Müdür yardımcımız Düriye DABAN, görevlerini başarıyla yerine getiren öğretmen arkadaşlarımıza karanfil dağıtarak tek tek öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü'nü kutlamışlardır. 'Öğretmen mutlu olursa mutlu eder.' diyerek her zaman yanımızda olan idarecilerimize bu ince davranışlarından dolayı teşekkür ederiz.

Unutmayalım ki "Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır."

 

Okulumuzda yapılan törende konuşan okul müdürümüz Mehmet GÜLEROĞLU,

 

"Kıymetli Öğretmenlerimiz,

Bizlerin ve çocuklarımızın yetiştirilmesinde göstermiş olduğunuz sonsuz sabır, inanç ve hoşgörü için sizlere şükranlarımızı sunuyorum. Gösterdiğiniz o inanç, bugünkü başarılarımızda bizler için en büyük motivasyon kaynağı olmuştur.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Ülkemizin bugün geldiği noktada büyük emeği bulunan bütün eğitim camiasını saygı ve minnetle yâd ediyor, başta görevi başında şehit olan öğretmenlerimiz olmak üzere ahirete irtihal edenlere Allah'tan rahmet, hayatta olanlara sıhhat ve afiyet diliyor, bütün saygıdeğer öğretmenlerimizin "24 Kasım Öğretmenler Günü'nü" en kalbi duygularımla kutluyorum." diye konuştu.

24-11-202124-11-202124-11-202124-11-202124-11-202124-11-2021